JACKALS
MOTORCYCLE CLUB

Harley Davidson Motorcycle Club since 2008

Established in 2008

Aktiviteter

Vi afholder løbende en lang række aktiviteter såsom fester, barhæng, køreturer og lign.
Herunder kan du finde informationer omkring både vores kommende aktiviteter,
og de aktiviteter og arrangementer vi tidligere har afholdt og deltaget i.

Næste arrangement:
Årø Harley Davidson træf - August 2021

Endnu engang samler vi os under de sydjyske strøg, og slutter vores sommertur af med et besøg på Harley Davidson Club Danmark, Afdeling Syd's traditionsrige Årø Træf. Vi lander som altid fredag i løbet af dagen og glæder os til endnu en gang at hygge os sammen med alle de andre der også vælger at slå et smut forbi denne lille oase i det sydjyske, og nyde samværdet, øllerne og den gode stemning.
Vel mødt!
For mere information omkring dette træf, kontant Harley Davidson Club of Denmark via knappen nedenfor.

Tidligere aktiviter:

2nd. Annual House Party
Danmark, 2021

For andet år i træk, kunne vi inviterer til åbnet hus, og igen i år kikkede et hav af gæster forbi for dels at byde sommeren velkommen og dels for igen at hygge sig sammen med alle de vidunderlige mennesker der brugte lørdagen sammen med os. Tak til alle fra nær og fjern!

Tidligere aktiviter:

Harley Davidson Syd Meet
Danmark, 2021

Foråret blev ovenpå en laaaang Corona vinter, skudt igang med et besøg fra vores venner i Harley Davidson Club Syd. I den grad et kærkommet syn at se vores parkeringsplads igen fyldt med funklende Harley Davidson motorcykler!

Tidligere aktiviter:

House Warming
Danmark, 2020

Endelig kunne vi byde velkommen i vores nye klublokaler, og det skete ved et fantastisk House Warming Party, hvor en lang række klubber og venner tog tid ud af deres travle hverdag og slog et smut forbi Mange tak til alle vores gæster!

Tidligere aktiviteter:

Live to Ride, Ride to Live
Norge 2019

Fantastisk tur til de norske fjelde, i gode venners selskab. Det er det her det hele handler om.. Køre MC, møde spændende mennesker, opleve og leve livet, fuldt ud!